Totalt antall sidevisninger

tirsdag 28. desember 2010

Romjulshilsen..

Amoryllysen min kom ikke frem til jul dessverre, men nå vokser`n som bare det! Snart 4 vakre blomster! (+ en knopp)
Og mine elskede julestjerner står like fint enda!

(+ en til)  (måtte slette bildet, for så at nøkkelkortet mitt med bilde lå ved siden av... Røper jo både meg og arbeidsplassen da jo!!)

Men dette er selvsagt min vakreste "blomst" !!!

8 kommentarer:

 1. Så koselig! Og fiiine pusen :) Jeg gruer meg til å kaste ut jula jeg... Storkoser meg i julepyntet hus og skjønner meg ikke helt på de som ikke kan få hverdagen fortnok... Men det er nå sånn jeg er, og andre må få ha sin mening :) Hverdagen kommer da fortnok her hos oss, så koser meg med romjula jeg <3 - og det håper jeg du og gjør!

  SvarSlett
 2. Enig Elin! Synes også det er koslig med jul! Ikke drysser juletreet mitt heller! Og nå i romjula er det lissom bittelitt lov å kose seg litt med julesjokoladen enda... og bittelitt julekaker... Pappa har spist opp omtrent alle krumkakene, så det ble ikke mange på meg.. (måtte jo få påfyll i kakeboksen sin stakkarr... ikke sant..)
  Tenk, til lørdag er det et nytt år!! klem!!

  SvarSlett
 3. Vi koser oss i nuet og gleder oss på det som kommer vi :) F.eks. eliteseriespill :D Vet jo du gleder deg masse på det! Vi er middagsgjester i dag også vi. "Kjempepraktisk" og hyggelig ;) Har laget to middag hittil i jula jeg; julaften (med familien på besøk) og 2. juledag. Ellers har vi vært omreisende i eting... Festlig lag i bygda i kveld. Blir sikkert moro! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. å ja!! Jeg har skrevet kampene inn i boka mi... Nærmer seg uke 11 nå!! Det var jo såååå mye morsommere å skrive eliteserielagene inn i boka enn adecco!! Rosenborg klinger bedre enn Ranheim lissom!! Og så morsomt av "vi" er ønsket tilbake av så mange!! Skal prøve å komme meg på noen bortekamper også.. Vi møtes vel på Lerkendal i juli minns jeg.. Har faktisk vært der en gang! I dag har jeg eti pinnekjøtt... litt for kraftig røka/saltsmak til å være yndlingsretten min, men det gled ned.. Nå blir det vel en sjokoladebit vel! EN ! hahahahahahahahaha jente som har HUMOR! KLEM

  SvarSlett
 5. Du må ta turen til Bergen når dere skal spille mot Brann, hadde vært kjempegøy å møtes!!

  Har en av mine søstre på overnatting i noen dager. Kom idag og skal bli til søndag. Faren til barna er på besøk og da flytter hun inn til meg og det er jo bare kos.

  Ha en storveis avslutning på 2010 alle sammen.

  PS lov med sjokolade nå :)

  SvarSlett
 6. Hihihih Kate - HØRER på deg nå vet du! Angående sjokolade! Og JA det hadde vært koslig det, å møtes på Brann stadion! 10 april går kampen. Og du er hjertelig velkommen til meg på returkampen 17.april.
  Så koslig med besøk av din søster da! Tar vel ikke mye feil hvis jeg tror det blir noe rødt oppi glasset???

  SvarSlett
 7. Jeg mener selvsagt at kampen i Fredrikstad går 17.JULI...

  SvarSlett
 8. Bare å gi en lyd om du kommer, har gjesterom jeg så det går helt fint. Det har blitt endel rødt i glasset :-) Men gleder meg litt til hverdagen. Endel ting blir noe enklere da.

  SvarSlett

Ille koslig hvis du legger igjen en hilsning til meg..