Totalt antall sidevisninger

fredag 6. mai 2011

KAMPKLAR!

Snart på vei til stadioen!! Jeg tipper 3-0, jeg... Nemlig! 
Mona C - jeg skal vinke!! 

4 kommentarer:

 1. Hei.

  Hadde du på en grå jakke? Så noen som vinka se, men aner jo ikke om d var deg. Sitter du i nærheten av gjengen med like ffkjakker og punkehjelmer?

  Synd vi måtte slippe inn en ball.

  SvarSlett
 2. sorry, jeg glemte deg litt i da jeg kom.. Nei, jeg hadde den røde collegejakka med de små FFK merkene på. Men jeg vet hvilke 4 hjelmegutter du mener! Det er ikke så langt unna dem. Tenk deg dem, og noen meter bortover mot midtstreken, og så 2 rader opp. Jeg sitter 1 rad oppafor "gåveien" (hjelmegutta på rad 6) Det er kun mannfolk i nærheten av meg på raden. 2 damer sitter rett nedafor. 1 guttunge rett bak meg.

  mmm håper dem spellær bedre mot VIF.. detta her blir det ikke poeng av! Må jo for søren treffe mål da! og så mange ganger dem mista ballen..

  Håper Odd Grenland moser det andre laget i morra!

  SvarSlett
 3. Hvis du har den jakka som fast plagg så skal jeg se etter deg mot VIF (den kampen er biff...) Jeg har som regel på forskjellig, alt etter som været er. Som på fredag hadde jeg svart boblevest med hvit fleece under og skjerfet rundt halsen. Ikke lett å se når det er fullt, men jeg sitter på et hvitt sete.

  Jeg synes dommeren ødela kampen. Det går ann å blåse 50/50, men nei da. Her var det forskjell. Og makan til LSK'ere. Klage på at vi ikke er fair. Hva med dem? Sikra seg cupavansement med handse-mål. Er det fair da?? Møkkalag. Måtte bare få ut litt edder og galle. Hehe....

  Vi sees.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. vel, ser jo litt på været på kampdager jeg også.. (skulle hatt på boblejakka om fredag da men..) De som sitter rundt meg har igrunn "vanlige klær"

  Blir ganske lei all den FILMINGA! dem detter jo som aspeløv mange av dem jo! At ikke dommeren får slutt på det der!

  SvarSlett

Ille koslig hvis du legger igjen en hilsning til meg..